Nyheter

Velkommen til KIB-Kurs! NB: NY DATO OG TID

Velkommen til KIB-Kurs!
Kurs i belastningsmestring for deg som pårørende innen psykisk helse.

Hva som oppleves som belastning er individuelt. Belastninger over tid eller belastninger som er så omfattende at en ikke lenger klarer å mestre dem på en tilstrekkelig måte kan det føre til emosjonelle, fysiske og kognitive vansker.
Målet med kurset er å lære metoder og teknikker for bedre mestring under belastning.
Første kursdag, 20. Oktober. Kurset går over 10 ganger, varighet ca.2,5 timer.

Program for Åpningsdagen!

Velkommen til åpning av Pivete, Pårørendesenteret LPP Vestfold og Telemark 😊Her kommer programmet for dagen!26.august braker det løs med den offisielle åpningen av senteret! Vi ønsker dere velkommen for å se og høre hvem vi er og hva vi kan bidra med for pårørende innen psykisk helse 😊 Facebook arangement Håper vi ser deg der!

Åpning av Pårørendesenteret

Velkommen til Åpning 26 august😊   Vi i LPP, Landsforeningen for pårørende innen psykisk helse, Vestfold og Telemark vil ønske velkommen til storåpning av ett helt nytt Pårørendesenter med lokasjon i Storgata 101, 3dje etasje med inngang fra Tordenskjoldsgate, Porsgrunn. LPP Vestfold og Telemark har vært så heldige å fått bevilgninger fra Helsedirektoratet for å etablereFortsett å lese «Åpning av Pårørendesenteret»

Nye Pårørendesenteret i Porsgrunn

Velkommen til den nye nettsiden for Pivete-Senteret! Pivete-Senteret er ett Pårørendesenter for Vestfold og Telemar. Du finner oss i Storgata, Porsgrunn. Vi gleder oss til å invitere alle pårørende innen psykisksyke, velkommen til oss ved påning i August.

Hva er Pivete-Bloggen?

Her finner du en oversikt over nyheter, kommende arrangementer, kurs og temakvelder på Pivete-Senteret.

Kunne du tenkt deg å skrive for Pivete-Bloggen?
Kontakt oss på mail: Trine_bratt@hotmail.com

Nyeste innlegg:

Kategorier

Innleggs Arkiv

%d bloggere liker dette: