Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

BØ: Pårørendetreff m/tur

July 6 Kl18:00 - 20:00

pårørendetreff med tur i Bø. bilde av to føtter som går tur og tekst. Pårørendetreff og tur for pårørende innen psykisk helse og rus i midt-telemark., bø

Pårørendesenteret i Bø

Hver første torsdag i måneden er vi på plass i kontorlokaler hos Ung Arena, Midt-Telemark. Her vil vi tilby blant annet pårørendetreff og likepersonssamtaler. Påmelding via skjemaet under.

Klokken 18-20 møtes vi utenfor Gullbring kulturanlegg og går sammen til et koselig sted hvor vi setter oss. Ta med egen drikke, så ordner vi noe godt å tygge på. Målet med disse treffene er for å skap en arena hvor pårørende kan møtes og dele opplevelser med andre som står i en liknende situasjon. Å møte og dele med noen utenom familie og venner kan være godt. Spesielt da med andre som har kjent på kroppen hvordan det er å se den du er glad i slite med psykisk uhelse. Del opplevelser, tips og råd i trygge omgivelser.

Likepersonssamtale?

Det er også mulighet for å bestille en samtale med en av våre likepersoner denne dagen. Våre likepersoner er selv pårørende og har selv levd en hverdag som pårørende for noen med psykisk uhelse. Fyll ut skjemaet under, så avtaler vi en tid.

Adresse: Gullbringvegen 34, 3800 Bø

Påmelding til pårørendetreff eller likepersonsamtale via skjemaet under.
Du kan også kontakte oss via:

Mail: post@pivete.no
Tlf: 94010094