Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bø: Pårørendetreff og informasjon om muligheter fra kommunen

March 30 Kl18:00 - 20:00

Pårørendesenteret i Bø

Hver første torsdag i måneden er vi på plass i kontorlokaler hos Ung Arena, Midt-Telemark. Her vil vi tilby blant annet pårørendetreff og likepersonssamtaler.

Klokken 18-20 holder vi samtale treff for pårørende. Vi besøk av avdelingsleder ved Psykisk helse og rus Kristine Von Hirsch Hellstad og spesialsykepleier Gølin Gisholt. Denne kvelden blir det informert om ulike muligheter rettet mot pårørende og syke i kommunen. Det er også åpent for å stille spørsmål på generelt grunnlag, går ikke gjennom enkeltsaker.

Målet med disse treffene er å skape en arena hvor pårørende kan møtes og dele opplevelser med andre som står i en liknende situasjon. Å møte og dele med noen utenom familie og venner kan være godt. Spesielt da med andre som har kjent på kroppen hvordan det er å se den du er glad i slite med psykisk uhelse. Del opplevelser, tips og råd i trygge omgivelser. Hjertelig velkommen!

Kommende datoer for Pårørendetreff i Bø:

30. mars
4. mai

Likepersonssamtale?

Det er også mulighet for å bestille en samtale med en av våre likepersoner denne dagen. Våre likepersoner er selv pårørende og har selv levd en hverdag som pårørende for noen med psykisk uhelse. Fyll ut skjemaet under, så avtaler vi en tid.

Adresse: Ung Arena Midt-Telemark i Gullbringvegen 34, 3800 Bø

Meld deg på pårørendetreff eller avtal likepersonsamtale via skjemaet under.
Du kan også kontakte oss via:

Mail: post@pivete.no
Tlf: 94010094

Venue

Gamleveg 44
Gamleveg 44
, Midt-Telemark 3800 Norway
+ Google Map
View Venue Website