Tønsberg: Samtaler

blindeforbundets lokalet Tønsberg Baglergaten 3, Tønsberg, Vestfold

Avtal likepersonsamtale i Tønsberg 💚 Pivete Senteret vil være tilstede i Tønsberg mandag 07.Februar fra Kl.14-19. Vi holder til i Blindeforbundet Vestfold sine lokaler, Baglergaten 3, 3111 Tønsberg. Denne dagen er et åpent for å bestille enesamtale med våre likepersoner. Grunnet smittesituasjonen må det avtales time før oppmøte. 🌿 📞Ring 94010094 ellerContinue reading "Tønsberg: Samtaler"

TEMAKVELD: Psykose og tvang

PIVETE Senteret storgata 101, tredje etasje, porsgrunn, Telemark

TEMAKVELD om Psykose og tvang Annenhver mandag inviterer vi til ulike temakvelder og foredrag om psykisk helse. Hensikten med disse kveldene er å styrke pårørende innen psykisk helse i en krevende pårørenderolle! Kveldens foredragsholder er Renate Kolstad Kvelden vil bli delt inn i to deler. - Første del vil handleContinue reading "TEMAKVELD: Psykose og tvang"

Tønsberg: Livssorg og parforhold

blindeforbundets lokalet Tønsberg Baglergaten 3, Tønsberg, Vestfold

Samtalekveld om Livssorg og parforhold PIVETE i Tønsberg inviterer til samtalekveld om temaet Livssorg og parforhold. Første del av kvelden vil være med åpen samtale, diskusjon og råd rundt bordet. Klokken 19:30 starter vi livesending med Psykolog Jeanette Røseth. Livesending: Livssorg og parforhold, med Psykolog Janette Røseth I denne livesendingContinue reading "Tønsberg: Livssorg og parforhold"

Porsgrunn: Livssorg og parforhold

PIVETE Senteret storgata 101, tredje etasje, porsgrunn, Telemark

Samtalekveld om Livssorg og parforhold PIVETE Senteret inviterer til samtalekveld om temaet Livssorg og parforhold. Første del av kvelden vil være med åpen samtale, diskusjon og råd rundt bordet. Klokken 19:30 starter vi livesending med Psykolog Jeanette Røseth. Livesending: Livssorg og parforhold, med Psykolog Janette Røseth I denne livesending snakkerContinue reading "Porsgrunn: Livssorg og parforhold"

TEMAKVELD: Bipolar lidelse

PIVETE Senteret storgata 101, tredje etasje, porsgrunn, Telemark

TEMAKVELD om Bipolar lidelse
I samarbeid med Bipolarforeningen Norge. Mer informasjon kommer.