Hva er PIVETE Senteret?

Hva er PIVETE Senteret – Pårørendesenteret for pårørende innen psykisk helse og rus?
Å være pårørende til en som strever med psykiske problemer og eller rus, er en krevende situasjon å stå i over tid. Dette kan for mange føre til at en selv kan kjenne på angst, utmattelse og depresjon. Og for enkelte pårørende kan dette også gi alvorlige konsekvenser; i arbeidslivet, i det sosiale nettverket og følelsesmessig.

Vi har erfaring i møte med disse vanskene. Vår hovedmålsetting er derfor å tilby pårørende ett sted hvor de kan få verktøyene de trenger for å leve gode liv – tross alt!

PIVETE Senteret i Porsgrunn

Vi holder til i Storgata 101 i Porsgrunn sentrum. Her har vi  våre hovedkontorer. Senteret er åpent hverdager man-tor 9-16 og ons 12-18.

PIVETE Senteret i Tønsberg

Vi holder til hos Blindeforbundet, Baglergaten 3. Her er vi annenhver tirsdag. Vi tilby blant annet pårørendetreff, likepersonssamtaler, og Temakvelder om ulike temaer innen psykisk helse og rus. Se mer om vårt tilbud i Tønsberg og program:

oversikt over tilbud hos pivete senteret også i bø

PIVETE Senteret i BØ

Vi holder til hos Ung Arena Midt-Telemark i Gullbringvegen 34. Her er vi hver første torsdag i måneden.
Vi tilbyr blant annet pårørendetreff, likepersonssamtaler for pårørende innen psykisk helse. Se mer om vårt tilbud i Bø og program:

LPP – Landsforeningen for pårørende innen psykisk helse

PIVETE Senteret drives av LPP Vestfold og Telemark.

Noe vi kan hjelpe deg med?

Telefon: 94010094
Mail: post@pivete.no

Mer fra PIVETE Senteret

samtale med våre likepersoner
møteplasser for pårørende
Kib kurs i belastingsmestring
lær om psykisk helse