Hva er PIVETE Senteret?

Å være pårørende til en som strever med psykiske problemer og eller rus, er en krevende situasjon å stå i over tid. Dette kan for mange føre til at en selv kan kjenne på angst, utmattelse og depresjon. Og for enkelte pårørende kan dette også gi alvorlige konsekvenser; i arbeidslivet, i det sosiale nettverket og følelsesmessig.

Vi på PIVETE Senteret har erfaring i møte med disse vanskene. Vår hovedmålsetting er derfor å tilby pårørende ett sted hvor de kan få verktøyene de trenger for å leve gode liv – tross alt!

PIVETE Senteret i Porsgrunn

PIVETE Senteret holder til i Storgata 101 i Porsgrunn sentrum. Her har vi  våre hovedkontorer. Senteret er åpent hverdager man-tor 9-16 og ons 12-18.

PIVETE i Tønsberg

Vi holder til i lokalene til Blindeforbundet, Baglergaten 3. Her er vi annenhver tirsdag. Vi tilby blant annet pårørendetreff, likepersonssamtaler, og Temakvelder om ulike temaer innen psykisk helse og rus. Se mer om vårt tilbud i Tønsberg, kommende datoer og program:

PIVETE i BØ

Vi holder til hos Ung Arena Midt-Telemark i Gullbringvegen 34. Her er vi hver første torsdag i måneden.
Vi tilbyr blant annet pårørendetreff, likepersonssamtaler for pårørende innen psykisk helse. Se mer om vårt tilbud i Bø, kommende datoer og program:

LPP – Landsforeningen for pårørende innen psykisk helse

PIVETE Senteret drives og eies av LPP Vestfold og Telemark.

Noe vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet eller kontakt oss via

Telefon: 94010094
Mail: post@pivete.no

Mer fra PIVETE Senteret

Kommende treff og arrangementer

%d bloggers like this: