Likepersontjenester

Likepersontjenester

Hos PIVETE senteret har vi våre egne likepersoner som tilbyr ulike likepersontjenester. Avtal en samtale med våre likepersoner ved en tid som passer deg på senteret. Vi har også vår egen likepersontelefon som er åpen fra mandag til torsdag, nummer og åpningstider finner du nedenfor. Vi prøver å matche deg opp med en likeperson som vi tror matcher deg og dine behov. Fyll ut skjemaet under, ring oss eller sende mail til post@pivete.no for en samtale eller for å avtale en time.

Hva er en likeperson?

En likeperson er ikke en fagperson, men en person som har fått opplæring i det å være en likeperson. Hos oss er alle våre likepersoner pårørende og har selv kjent på kroppen hvordan det er å stå i en pårørende rolle. Deres oppgave er å være en støtteperson som lytter, gir råd og veiledning basert på likepersonskurs og egne erfaringer.

 • Sommertilbud og åpningstider

  Sommertilbud og åpningstider

  PIVETE Senterets tilbud og åpningstider i sommer. Sommerkafe, likepersontelefon, med mer.


 • Året 2021 hos PIVETE Senteret

  Året 2021 hos PIVETE Senteret

  Året 2021 hos PIVETE Senteret! Nyttårsbrev fra oss ansatte på Pivete Senteret. Dette har vært litt av ett år for oss i LPP Vestfold og Telemark. Mens Coronarestriksjoner herjet landet, satt vi i vår lune stue og skrev søknader for å realisere drømmen vår om å starte opp vårt eget pårørendesenter.


 • PIVETE Pårørendesenter i TØNSBERG

  PIVETE Pårørendesenter i TØNSBERG

  Vi kan endelig annonsere at vi PIVETE Senteret kommer til Tønsberg! 29.November, kommer vi til å være på plass i lokalene til Blindeforbundet i Tønsberg, Baglergaten3. Fra nyåret av kommer vi til å holde til her to mandager i måneden. Oppstart etter jul vil være 10.januar. Her vil vi tilby muligheter for blant annet likepersonssamtaler, åpnetreff og kurs.


Kommende Arrangementer

%d bloggers like this: