Samtalegrupper

Samtalegrupper

Samtalegrupper hos PIVETE Senteret er en form for brukerstyrte selvhjelpsgrupper. Det vil bli holdt grupper både på dagtid og kveldstid. Det er åpent for samtalegrupper både i Porsgrunn og Tønsberg. Gruppene er en møteplass hvor du kan jobbe sammen med likesinnede for å skape en bedre hverdag for deg selv, i de utfordringene som kommer med en pårørenderolle.

Hva er en samtalegruppe?

En samtalegruppe er en liten gruppe mennesker som møtes regelmessig for å håndtere utfordringer gjennom gjensidig hjelp og støtte. Mange synes det er godt å få snakke med noen utenom familie og venner. 
I gruppen kan deltakerne snakke med hverandre om tanker og følelser de har. Du lærer av egne og andres erfaringer ved å sette ord på det de opplever, og ved å lytte til hverandre. Gjennom samtalene vil du bli bedre kjent med deg selv, og hvor “skoen” trykker. Sakte, men sikkert finner du ut hva du må gjøre for å komme videre med dine problemer.

Er du interessert i å være med i en samtalegruppe eller har du spørsmål angående selvhjelpsgrupper? Full ut skjemaet under så tar vi kontakt.

  • Oppstart samtalegrupper for pårørende

    Oppstart samtalegrupper for pårørende

    Oppstart samtalegrupper for pårørende innen psykisk helse. En samtalegruppe er en liten gruppe mennesker som møtes regelmessig for å håndtere utfordringer gjennom gjensidig hjelp og støtte.


Kommende Arrangementer

%d bloggers like this: