Turgrupper

Turgrupper

Stater opp til våren

For deg som liker frisk luft og bevegelse og samtidig trenger å lufte tankene. Kle deg etter været og ta gjerne med ett sitteunderlag. Vi tar en pause underveis, så ta med deg noe godt i sekken. Vi møtes på PIVETE Senteret kl 11:45 og går eller samkjører til turstedet kl12:00. Turen pleier å ta ca.2 timer. 

Ved interesse i turgrupper, kontakt oss gjerne på post@pivete.no

 • Oppstart samtalegrupper for pårørende

  Oppstart samtalegrupper for pårørende

  Oppstart samtalegrupper for pårørende innen psykisk helse. En samtalegruppe er en liten gruppe mennesker som møtes regelmessig for å håndtere utfordringer gjennom gjensidig hjelp og støtte.


 • Ny oppstart KIB-Kurs: Kurs i belastningsmestring

  Ny oppstart KIB-Kurs: Kurs i belastningsmestring

  Velkommen til KIB-Kurs! Kurs i belastningsmestring for deg som pårørende innen psykisk helse. Belastninger over tid eller omfattende belastninger kan det føre til emosjonelle, fysiske og kognitive vansker. Målet med kurset er å lære metoder og teknikker for bedre mestring under belastning. Første kursdag, 8.mars. Kurset går over 10 ganger.


 • PIVETE Pårørendesenter i TØNSBERG

  PIVETE Pårørendesenter i TØNSBERG

  Vi kan endelig annonsere at vi PIVETE Senteret kommer til Tønsberg! 29.November, kommer vi til å være på plass i lokalene til Blindeforbundet i Tønsberg, Baglergaten3. Fra nyåret av kommer vi til å holde til her to mandager i måneden. Oppstart etter jul vil være 10.januar. Her vil vi tilby muligheter for blant annet likepersonssamtaler, åpnetreff og kurs.


Kommende Arrangementer

%d bloggers like this: