Året 2022 hos PIVETE Senteret

2022 hos PIVETE Senteret:
Nå har vi allerede lagt bak oss et helt PIVETE år!

Det har vært en berg- og dalbane med flest oppturer og looper – og det er vi takknemlige for! Vi, som mange andre organisasjoner opplever endringer i støtte og mange har fått mindre å rutte med, som kanskje folk flest i samfunnet. Samtidig har vi fortsatt Helsedirektoratet med på laget og vi jobber mot flere samarbeidspartnere som er villig til å legge noen penger i potten.

Vi har hatt en overveldende respons fra oppstarten vår i august 2021, og vi gleder oss til å se hvor den tar oss i 2023. For vi har stor pågang på senteret, både fra pårørende, fra andre organisasjoner, kommuner og sykehus. Dette settes stor pris på, samtidig som vi vet at vi gjør et stykke arbeid som kunne vært og skal bli bedre «der ute»!

Det er flott, men også tankevekkende at det skal være så stort behov for oss. Mange pårørende mangler støtte og dette gir oss motivasjon til å fortsette samarbeid mot kommuner og helseforetak. Vi tenker vi kan bare blir bedre med god dialog og samarbeid.

Ett av våre mål i 2022 var å komme ut og være mere nær i hele fylket. Vi fikk nok ikke den økning i støtte vi hadde håpet på. Men, vi har klart å etablere et tilbud i Tønsberg annen hver uke og vi har nå i høst startet opp med ett treff i måneden i Midt Telemark. Det er moro å se at dette er tilbud som begynner å vises. Håpet vårt for 2023 er at enda flere skal vite om tilbudet vårt i vårt store fylke og kanskje dukker vi opp ett sted nærmere deg.

Vi har mange ønsker og tanker om 2023, samtidig som vi ser at vi må være realistiske og se hva tilskuddene for året gir av muligheter. Vi brenner for det vi driver med, og vi skulle helst gjort mye mer, både for- og med pårørende, enn det vi klarer i dag.

Vi vil benytte anledningen til å takke:

  • alle våre gamle og ikke minst alle godt over 50 nye medlemmer som støttet oss i 2022.
  • deg som benytter deg av ett eller flere av våre tilbud. Håper vi ser deg også i 2023!
  • deg som vi vet «Heier» litt stille i bakgrunnen!
  • deg som fremsnakker oss og deler vår informasjon!

Med det ønsker vi dere alle en fortsatt god romjul et godt nytt år fra oss på PIVETE Senteret!
Hilsen

Published by PIVETE Senteret

PIVETE Senteret - Pårørendesenteret for pårørende innen psykisk helse og rus