Nye Pårørendesenteret i Porsgrunn

Velkommen til nettsiden for Pivete-Senteret!

Pivete-Senteret er ett Pårørendesenter for Vestfold og Telemark. Du finner oss i Storgata, Porsgrunn. Vi gleder oss til å invitere alle pårørende innen psykisk helse, velkommen til oss ved åpning i August.

Published by PIVETE Senteret

PIVETE Senteret er til for pårørende innen psykisk helse. Å være pårørende til en med psykisk sykdom kan være krevende å stå i over tid. For enkelte kan det også gi alvorlige konsekvenser; i arbeidslivet, i sosiale nettverket og følelsesmessig. Våre ansatte har erfaring i møte med disse vanskene. Vår hovedmålsetting er derfor å tilby pårørende innen psykisk helse ett sted bare for dem og hvor de kan møte andre som står i en liknende situasjon.

Leave a Reply

%d bloggers like this: