TEMAKVELD: Selvhjelpsgrupper

TEMAKVELD på PIVETE Senteret, i samarbeid med LINK Vestfold og Telemark, A-Larm, SPISFO og Selvhjelp Norge

Tid: Mandag 08.11 Kl.18-20
Sted: PIVETE Senteret, Storgata 101, 3dje, 3921, Porsgrunn
Kursavgift: Gratis deltakelse
Påmelding: Link til påmelding

Vi inviterer til temakveld om selvhjelpsgrupper!

Er du nysgjerrig og interessert i å delta i en selvhjelpsgruppe? Da er dette kvelden for deg! Vi får besøk av Selvhjelp Norge, LINK, A-Larm og SPISFO, som vil snakke om selvhjelpsgrupper. Pårørende kommer for å dele sine tidligere erfaringer som deltakere i en gruppe. Det blir åpent for å stille spørsmål.

Vi ønsker med denne temakvelden å starte opp en selvhjelpsgruppe for deg som pårørende innen psykisk helse. Vi har selv erfaring med selvhjelpsgrupper og ønsker å skape en møteplass hvor du kan jobbe sammen med likesinnede for å skape en bedre hverdag for deg selv, i de utfordringene som kommer med en pårørenderolle.

HVA ER EN SELVHJELPSGRUPPE?

En selvhjelpsgruppe er en liten gruppe mennesker som møtes regelmessig for å håndtere sine utfordringer gjennom gjensidig hjelp og støtte. Mange synes det er godt å få snakke med noen utenom familie og venner. 
I gruppen kan deltakerne snakke med hverandre om tanker og følelser de har. De lærer av egne og andres erfaringer ved å sette ord på det de opplever, og ved å lytte til hverandre. Gjennom samtalene blir deltakerne gjerne litt bedre kjent med seg selv, og hvor “skoen” trykker. Sakte, men sikkert finner de ut hva de må gjøre for å komme videre med sine problemer.

PÅMELDING OG MER INFORMASJON

Påmeldingslink
Har du spørsmål: Mail til vestfoldtelemark@LPP.no eller ring 94010094

Published by PIVETE Senteret

PIVETE Senteret - Pårørendesenteret for pårørende innen psykisk helse og rus

2 thoughts on “TEMAKVELD: Selvhjelpsgrupper

  1. Kommer det flere slike temakvelder ? ev. hvor kan jeg melde meg for å være med i pårørende grupoer ?
    Min kjæreste sliter med spiseforstyrrelse

    1. Hei Johnny! Takk for melding. Du skal ha fått en mail om mer informasjon 🙂
      Lykke til!

Leave a Reply