Oppstart samtalegrupper for pårørende

Oppstart samtalegrupper for pårørende innen psykisk helse

Sted: PIVETE Senteret, Storgata 101, 3dje, 3921, Porsgrunn
Kursavgift: Gratis
Påmelding: Klikk her for påmelding
Kontaktinformasjon:
Mail: post@pivete.no
Tlf: 94010094

Er du nysgjerrig og interessert i å delta i en samtalegruppe med andre pårørende?

Vi ønsker å starte opp en samtalegruppe for deg som pårørende innen psykisk helse. Samtalegrupper hos PIVETE Senteret er en form for brukerstyrte selvhjelpsgrupper. Det vil bli holdt grupper både på dagtid og kveldstid. Det er åpent for samtalegrupper både i Porsgrunn og Tønsberg. Vi har selv gode erfaringer med samtalegrupper og ønsker å skape en møteplass hvor du kan jobbe sammen med likesinnede for å skape en bedre hverdag for deg selv, i de utfordringene som kommer med en pårørenderolle.

Hva er en samtalegruppe?
En samtalegruppe er en liten gruppe mennesker som møtes regelmessig for å håndtere utfordringer gjennom gjensidig hjelp og støtte. Mange synes det er godt å få snakke med noen utenom familie og venner. 
I gruppen kan deltakerne snakke med hverandre om tanker og følelser de har. Du lærer av egne og andres erfaringer ved å sette ord på det de opplever, og ved å lytte til hverandre. Gjennom samtalene vil du bli bedre kjent med deg selv, og hvor “skoen” trykker. Sakte, men sikkert finner du ut hva du må gjøre for å komme videre med dine problemer.

PÅMELDING OG MER INFORMASJON

Ved interesse eller spørsmål, fyll ut skjemaet under og du vil bli kontaktet av en ansatt. Vi ønsker å hjelpe deg til å finne en samtalegruppe som kan passe deg og dine behov.

Kontakt informasjon
Mail til post@pivete.no
Telefon: 94010094

Published by PIVETE Senteret

PIVETE Senteret - Pårørendesenteret for pårørende innen psykisk helse og rus