Sommertilbud og åpningstider

Her kommer en liten oversikt over PIVETE Senterets tilbud og åpningstider i sommer.

Åpningstider
Vi vil være fysisk tilstedte tirsdager og onsdager fra kl.9 til kl.15, i hele sommer. Vi har ved behov også mulighet til å holde likepersonsamtaler andre dager i uken.

Sommerkafe, onsdag kl.11-13:30
Hver onsdag, fra med 22.juni arrangerer vi sommerkafeer på PIVETE Senteret. Dette er en møteplass for deg som pårørende hvor du kan få møte andre som står i en liknende situasjon. Hver uke vil vi arrangere kafeen under ulike temaer. Vi starter sommeren med vaffeldag på senteret! Se oversikt i kalenderen vår over programmet for de kommende onsdagene. Påmelding er ikke nødvendig.

Likepersonssamtaler i sommer
Vår likepersontjeneste holdes åpen i hele sommer. Ring 94010094 for vår likepersontelefon, mandag 10-18 og torsdag 10-15. Du kan også ringe eller send mail for å avtale en samtale med våre likepersoner her på PIVETE Senteret. Det er også mulig å avtale samtale på dager uten om senterets åpningstid, tirsdag og onsdag.

Håper du ønsker å ta turen inn til PIVETE Senteret. Ellers ønsker dere alle en så god sommer som mulig!

Kontaktinformasjon
Mail: post@pivete.no
Tlf: 940 100 94
Telefontid: man 10-18, tir-tor 10-15

Published by PIVETE Senteret

PIVETE Senteret - Pårørendesenteret for pårørende innen psykisk helse og rus